Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ma tlusta valentyna / Mi gorda bella (CZ) = CSFD 17% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ma tlusta valentyna / Mi gorda bella (CZ) = CSFD 17% Názov:Ma tlusta valentyna / Mi gorda bella (CZ) = CSFD 17% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:64.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-06-17 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Romanticky,Telenovela Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Info:

    Video
    Rozlišení: 1024×576
    Poměr stran pixelů: 1
    Kodek: AVC
    Počet snímků za sekundu: 25
    Bitrate: 999.44 kbps
    Audio
    Kodek: AAC
    Bitrate: 128.18 kbps
    Kanály: 2

    https://www.csfd.cz/film/176137-ma-tlusta-valentyna/prehled/


    Popis:

    Ve středu příběhu stojí bohatá rodina Villanueva. Hlavou rodiny je Juan Angel. Jeho žena Olimpia je krásná, ale v jádru je zlá a stále intrikuje. Olimpie nenávidí Evu, která je vdovou po bratrovi Juana Angela Luisi Felipovi. Eva a Luis Felipe měli jediné dítě: Valentinu, která vyrůstala od smrti otce v internátě a je univerzální dědičkou majetku svého otce, k němuž patří i sídlo Villanuevů, jež obývá Juan Angel se svou rodinou. Olimpie a Juan Angel mají 4 děti: Oresta, Aquila, Ariadnu a Pandoru. Olimpia nechce za žádnou cenu opustit sídlo Villanuevů. Z Evy se po smrti jejího muže stala alkoholička. Bývala skvělá zpěvačka, ale alkohol ji zničil. Olimpie dělala vždy vše proto, aby Evu zdeptala a mohla se tak snáze zmocnit majetku po Luisu Felipovi. Eva je nyní vyléčená, vrátila se na výsluní slávy a chce začít s Valentinou znovu žít v sídle Villanuevů. Valentina končí internátní školu s vynikajícími výsledky. Spolužačky ji mají rády pro její milou vstřícnou povahu, ale lehce si ji dobírají kvůli její váze. Valentina miluje svého bratrance Oresta, který je velký sportovec, letos opětovně obhajuje titul Železného muže. Vyhrává nad Romanem, který chodí s jeho sestrou Ariadnou. Pandora, druhá Orestova sestra, je nevypočitatelná, ponurá osoba, která nenávidí svou matku Olimpii. V domě žije ještě Roque, který pro Olimpii vykonává veškerou špinavou práci. Eva letí ve vrtulníku za dcerou, aby se účastnila její oslavy na ukončení studií. Přijíždí tam i Tza Tza, excentrická herečka, která je sestrou Evy. Eva slibuje Valentine, že teď už budou žít jen spolu. Má výčitky, že celá ta léta s Valentinou nežila, ale nešlo to jinak, smrt manžela ji tvrdě zasáhla. Věnuje Valentině stříbrnou lilii Villanuevů, váže se k ní nějaká legenda, zmínil ji i Valentinin otec těsně před smrtí. Eva odlétá a vrtulník ve vzduchu vybuchuje. Eva je pochována. Vše nasvědčuje tomu, že v havárii má prsty Roque a Olimpie. Olimpie se vloupe do části domu, kde bydlela Eva s rodinou a bere tam šperky, dobropisy a vše cenné. Valentina přichází do sídla Villanuevů.







    bodrobodro, wdc, radekja, tadko97, Soumictomas, menomepupa,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    elwinerha
    Ratio 0.07

    Clen

    26/10/2023 20.21.46
    Zkouším to teď znovu a stále nefunguje.


    --------------
    >> 29/10/2023 19.13.28
    UPLOADER: většinou zapinám po 18 hodině

    -1
    elvinerha
    Ratio 1.48

    Member+

    24/03/2023 10.03.20
    Nefunguje


    --------------
    >> 18/06/2023 21.52.01
    UPLOADER: fumguje .. už

    0
    wdc
    Ratio 74.09

    Member+

    27/06/2022 10.20.14
    Děkuji a sestřih některých romantických scén tohoto seriálu je zde.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.154 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:07
    sql

    TOPlist